Beleidsplan 2017 - 2019

14-01-2017

Beste leden,

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op maandag 3 oktober 2016 is het beleid voor de komende jaren gepresenteerd en besproken. Op maar liefst zes gebieden zijn de belangrijkste resultaten van het afgelopen seizoen benoemd en zijn de speerpunten voor de jaren 2017, 2018 en 2019 uiteengezet. Het volledige beleidsplan 2017 - 2019 is nu te bekijken via de volgende link:

Beleidsplan 2017 - 2019

en is terug te vinden op deze website op de pagina Toekomst onder Over s.v. Grol.

De uitkomsten van de verenigingsenquete zijn daarin ook meegenomen. Dit betekent o.a. verbeteren van de voetbalopleiding door i) aanstellen betere trainers voor de gehele jeugdafdeling, ii)verbeteren van technisch beleid en iii) professionaliseren van de teamindeling door instellen scoutingscommissie. Maar ook meer aandacht voor de lagere teams en het meiden- en vrouwenvoetbal door o.a. verbeteren bezetting van de staf van deze teams. Ook zal er aandacht zijn voor het verbeteren van de organisatie en het behouden, waarderen en werven van de vrijwilligers. Als laatste aanbeveling uit de enquete is meegenomen het verbeteren van de interne communicatie door beter communiceren van het beleid en besluiten binnen de vereniging naar de leden als ook beter communiceren van het technisch beleid en besluiten naar trainers en leiders. Een overzicht van de belangrijkste aanbevelingen van de verenigingsenquete gehouden in mei 2016 zijn te bekijken via de volgende link: 

Aanbevelingen verenigingsenquete Mei 2016.

De vereniging s.v. Grol is van alle leden en voor alle leden. Als bestuur hopen we daarom op de steun van alle leden om samen het beleid uit te voeren en vorm te geven, zodat ook in de toekomst s.v. Grol nog steeds een prachtige club is!

Bestuur s.v. Grol