Informatiebijeenkomst SamenLoop voor Hoop Oost Gelre in Sportcafé Den Elshof

07-04-2017

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni wordt de Samenloop voor Hoop Oost Gelre gehouden op en rondom het terrein van de muziekkoepel in Groenlo. Het hoofdbestuur van s.v. Grol ondersteunt deze actie van harte, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan het KWF, oftewel de kankerbestrijding. Vrijdag 16 juni start de Samenloop voor Hoop Oost Gelre om 17.00 uur, 24 uur later stopt de wandelestafette, 24 uur lang omlijst door vermaak en optredens van lokale en regionale artiesten. Allen belangeloos. De 24 uur estafette staat voor de continue strijd van kankerpatiënten tegen deze ziekte. Het motto laat niets aan duidelijkheid te wensen over: ‘Loop mee en sta stil bij kanker.’

Bij het evenement zijn tal van Grol-vrijwilligers betrokken die hun steentje bijdragen aan de organisatie en uitvoering er van. “We zouden het fantastisch vinden dat er teams van Grol deelnemen aan de SamenLoop, jeugdleiders die iets met hun team doen om geld op te halen,” hoopt Patrick Pos, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop Oost Gelre. Vanuit het jubileumcomité ‘sv Grol 100 jaar’ wordt alles in het werk gesteld een team samen te stellen. Ook Grol 3 zondagsenioren heeft aangegeven deel te nemen.   

Op donderdag 13 april vindt er om 21.30 uur in de serre van het sportcafé een informatiebijeenkomst plaats, waarin Stephanie de Vries en Judith Theissen-Overkemping een presentatie van de Samenloop voor Hoop Oost Gelre verzorgen. Alle sportverengingen van Groenlo zijn hier voor uitgenodigd en aangeschreven. Er is bewust voor 21.30 uur gekozen, in verband met trainingen die dan voorbij zijn. Inschrijven voor het evenement kan via oostgelre@samenloopvoorhoopoostgelre.nl. Meer info: www.samenloopvoorhoopoostgelre.nl en Facebook: SamenLoop voor Hoop Oost Gelre.