SEAG

SEAG is de afkorting van Stichting Exploitatie Accommodatie s.v. Grol en is opgericht op 6 mei 2008 te Groenlo.

De stichting heeft ten doel het beheren, exploiteren en onderhouden van de accommodatie op het Sportpark “Den Elshof” aan de Oude Winterswijkseweg 37 te Groenlo en omvat de (kunstgras) voetbalvelden, de gebouwen, de overige opstallen en sportmaterialen. De stichting stelt deze accommodatie beschikbaar aan de voetbalvereniging "Sportvereniging Grol" die hoofdgebruiker van de accommodatie is. Daarnaast staat de accommodatie ook ter beschikking aan derden voor sportbeoefening.

Directe aanleiding voor de oprichting van de stichting was de wens van de "Sportvereniging Grol" om in 2008 enkele kunstgrasvelden te realiseren, hetgeen inmiddels ook daadwerkelijk is gebeurd. De "Sportvereniging Grol" die eigenaar is van de accommodatie, heeft deze in erfpacht gegeven aan de stichting die vervolgens als opdrachtgever is opgetreden voor het totale kunstgrasproject. De achterliggende reden hiervoor is het feit dat hierdoor dit project onder veel gunstigere condities kon worden gerealiseerd voor de leden van de "Sportvereniging Grol". Bijkomend voordeel is dat ook het beheer, het onderhoud en de exploitatie van niet alleen de kunstgrasvelden, maar ook van de rest van de accommodatie tegen lagere kosten kan plaatsvinden.

Het bestuur van SEAG bestaat momenteel uit de volgende 7 personen:

Peter Harbers

Hans van Halm

Maikel Wiggers

Hans Scheinck

Bas Brinke

Willy Konnik

Dennis Dibbets

In de statuten is bepaald dat 3 leden van het bestuur van SEAG afkomstig moeten zijn uit het Hoofdbestuur van de "Sportvereniging Grol" en verder dat bepaalde besluiten alleen met ¾ meerderheid genomen kunnen worden. Hiermee is gewaarborgd dat de belangen van de "Sportvereniging Grol" als hoofdgebruiker gediend worden.

Als dagelijks contactpersoon betreffende het gebruik van de accommodatie cq kunstgrasvelden treedt op:
            de heer Tonny Hartman
            mobiele telefoon 06 2391 5166
            e-mail: to.hartman@planet.nl

Klik hier voor meer informatie betreffende het gebruik van de kunstgrasvelden..

Voor overige zaken betreffende de stichting en/of haar bestuur kan men zich richten tot het SEAG secretariaat:
            de heer Hans van Halm
            Het Blik 20 7141 TJ GROENLO