Nieuwe kledinglijn

Sinds 1 juli 2014 heeft s.v. Grol een nieuwe prachtige kledinglijn. We hebben gekozen voor het merk Adidas. Een hele mooie moderne en aansprekende sportkledinglijn, die de komende vijf jaar geleverd zal gaan worden door Sport 2000 Leugemors in Winterswijk.

Voor alle spelers is er een uniform wedstrijtenue (blauw shirt, witte broek en blauwe kousen) beschikbaar voor de wedstrijden. Deze worden per team beschikbaar gesteld.

Daarnaast is er een uniform trainingstenue (wit shirt, blauwe broek en blauwe kousen). Alle nieuwe leden van de s.v. Grol kunnen gratis een nieuw trainingsshirt afhalen in de winkel bij Sport 2000 Leugemors, met de mogelijkheid om (met bijbetaling) uit te breiden met short, kousen en eventuele bedrukking.

Daarnaast kan ieder lid van de s.v. Grol een trainingsset bestellen bij Sport 2000 Leugemors. De kosten van deze set, bestaande uit shirt, short en kousen, bedragen slechts € 27,50. Je kunt alleen de complete set afnemen en alleen in de winkel van Sport 2000 Leugemors in Winterswijk bestellen. Uiteraard bestaat er ook weer de mogelijkheid om het shirt (met bijbetaling) te laten bedrukken. Neem het ingevulde formulier mee naar de winkel.

Download Bestelformulier Trainingsset

Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om EXTRA kleding te bestellen binnen de kledinglijn. Zie de volgende flyer voor een overzicht van de geselecteerde artikelen:

Flyer kledinglijn

De extra kleding is online te bestellen via Yoursportshop via de volgende link:

Bestel online

Deze webshop is met name bedoeld voor onze individuele leden die iets willen bestellen. Wil je als groep of team Grolartikelen gaan aanschaffen (denk aan trainingspakken, warming-up shirts, tassen etc. voor jullie team), wel of niet met sponsoring, dan verzoeken wij eenieder om dat via Tonnie Zieverink (a.zieverink@kpnmail.nl of 06-42497744) of Rita Arink (arinkrobrita@hetnet.nl of 06-20418707) te laten lopen. Op die manier kunnen wij namelijk een flinke korting bedingen.