Corona Protocol Sportpark Den Elshof

Beste leden,

Het volgende geldt per 17 November 2020 voor de Corona regels.

Een oproep aan alle spelers/trainers/bezoekers/vrijwilligers om deze goed door te nemen, zodat alles zo soepel mogelijk kan verlopen.

De praktijk gaat uitwijzen in hoeverre onderstaande maatregelen uitvoerbaar en voldoende zijn, wekelijks wordt er bijgestuurd waar nodig.

• Jeugdteams (t/m O19) mogen trainen en komen omgekleed naar het sportpark.

• Senioren mogen trainen in groepjes van maximaal 2 personen en op 1,5 meter van elkaar, partijtjes zijn dus niet toegestaan.

• Kleedkamers zijn gesloten.

• Iedere speler zorgt voor een eigen (gekenmerkte) bidon/waterfles voor tijdens trainingen en wedstrijden. Verwissel geen bidons en attendeer elkaar op reeds gebruikte bidons. Deel geen bidons met meerdere spelers. Teams die in het bezit zijn van een krat met bidons markeren de bidons met nummers of namen zodat duidelijk is welke bidon bij wie hoort en reinigen deze na gebruik.

• Buiten de trainingen om is het niet toegestaan op het sportpark te voetballen.

• Ouders/verzorgers die spelers brengen en halen bij trainingen dienen te wachten op de parkeerplaats.

Wedstrijden

• De competitiewedstrijden, bekerwedstrijden, wedstrijden AchterhoekCup en oefenwedstrijden van de Jeugd en Senioren gaan niet door (zowel veld als zaal).

Toeschouwers

• Bij trainingen zijn toeschouwers niet toegestaan.

Kleedkamers

• Alle kleedkamers zijn gesloten.

• Het toilet van kleedkamergebouw 10-15 is toegankelijk.

Sporthal

• De sporthal is gesloten t/m 19 januari 2021

Sportcafé

• Het sportcafé zit dicht. Dat geldt ook voor het terras.
    De vergaderruimtes zijn beperkt beschikbaar. Alleen als er sportactiviteiten in de sporthal zijn, kunnen er twee vergaderruimtes gebruikt worden. Wel zonder koffie, thee of fris. Uiteraard met in achtneming van de 1,5 meter afstand. En na afspraak met sportcafé beheerder.