Corona Protocol Sportpark Den Elshof

Beste leden,

Het volgende geldt per 15 januari 2022 voor de Corona regels. Deze regels gelden in ieder geval tot en met 25 januari 2022.

Een oproep aan alle spelers/trainers/bezoekers/vrijwilligers om deze goed door te nemen, zodat alles zo soepel mogelijk kan verlopen.

De praktijk gaat uitwijzen in hoeverre onderstaande maatregelen uitvoerbaar en voldoende zijn, wekelijks wordt er bijgestuurd waar nodig.

- Trainingen vinden plaats volgens trainingsschema.

- Ouders/verzorgers die spelers brengen en halen bij trainingen dienen te wachten op de parkeerplaats.

- Teams mogen onderlinge wedstrijden organiseren.

Toeschouwers

- Bij trainingen en wedstrijden zijn toeschouwers niet toegestaan.

Kleedkamers

- De kleedkamers zijn slechts geopend om spullen neer te leggen en om te kleden, douches zijn buiten gebruik.

- Sporters vanaf 18 jaar zijn verplicht een CTB te tonen bij het gebruikmaken van kleedkamers. Trainers/leiders zien hierop toe.

- Het toilet van kleedkamergebouw 10-15 is toegankelijk.

Sporthal

- De sporthal is geopend voor binnensportverenigingen.

- Sporters vanaf 18 jaar zijn verplicht een CTB te tonen.

Sportcafé

- Het sportcafé zit dicht. Dat geldt ook voor het terras.