Nieuwjaarsloop- en receptie s.v. Grol

08-01-2011

GROENLO - Op zondag 9 januari 2011 organiseert de SV Grol voor haar leden de inmiddels traditionele Nieuwjaarsloop, met aansluitend de Nieuwjaarsreceptie in het sportcafé op sportpark Den Elshof. De Nieuwjaarsloop wordt in 2011 voor de 30e maal gehouden en zal zoals gewoonlijk weer door Zwolle voeren.

Vanaf 9.30 uur kan worden ingeschreven voor twee loopafstanden. De korte afstand is 3,5 km. en de lange afstand kent een lengte van 10 km. Het startschot zal om 10.30 uur klinken. Er zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen weer leuke prijzen te winnen. Behalve de verschillende wisselbekers en andere individuele prijzen zijn er ook teamprijzen te winnen. Na afloop is in de hal van het sportcafé voor een ieder een warme hap te verkrijgen.

Om 12.30 uur zal vervolgens het officiële gedeelte van de Nieuwjaarsreceptie starten en zullen de diverse prijzen van de loop worden uitgereikt. Vervolgens zal Hans Scheinck, de kersverse nieuwe voorzitter van de sv Grol,  zijn eerste nieuwjaarstoespraak houden