Vervanging spelerspasjes Jeugd en Senioren

16-04-2011

Aan het eind van dit seizoen zijn alle huidige spelerspasjes bij de s.v. Grol verlopen en dienen daarom vervangen te worden.
Door de s.v. Grol is daarom contact opgenomen met Bas Wallerbosch van de Bruna winkel in Groenlo, om te kijken of er een mogelijkheid was voor spelers om goedkoop pasfoto’s te laten maken. Tot tevredenheid van zowel de s.v. Grol als ook Bas Wallerbosch is nu de volgende afspraak gemaakt. Tot 15 mei a.s. kan iedere speler van de s.v. Grol, die pasfoto’s voor zijn spelerspasje nodig heeft, terecht bij de Bruna winkel. Als men daar meldt dat de foto’s nodig zijn voor het spelerspasje van de s.v. Grol, kan men daar tot 15 mei gebruik maken van de speciale aanbieding: 6 pasfoto’s voor de prijs van € 7,50. Normaal zouden deze foto’s € 10,-- kosten.

Alle spelers dienen vervolgens 2 nieuwe pasfoto’s in te leveren bij de s.v. Grol. Bij de jeugd wordt de actie tot vervanging van de pasjes gecoördineerd door Marko Derksen en bij de senioren is Rudi Porskamp hiermee belast. Op deze manier hoopt de s.v. Grol tijdig klaar te zijn voor het nieuwe seizoen 2011-2012.