Commissie nevenactiviteiten presenteert zich ....

21-11-2011

Om een goede organisatie van de nevenactiviteiten bij de SV. Grol neer te zetten heeft het Jeugdbestuur van de SV. Grol een commissie nevenactiviteiten aangesteld die naast het voetbalgedeelte ook een aantal nevenactiviteiten door het seizoen gaat organiseren voor de spelers. Op deze wijze krijgen de nevenactiviteiten voldoende aandacht. In eerste instantie richt de commissie zich op de nevenactiviteiten voor de jeugdafdeling van de SV. Grol.

Inmiddels is de commissie al 2 keer bij elkaar geweest en de eerste activiteit is het Sinterklaasfeest voor de F-klasse. Ons doel is om elk seizoen een divers en georganiseerd programma van nevenactiviteiten te organiseren voor de leden van de SV Grol. Wij zullen ons eerst voornamelijk richten op de organisatie en uitvoering van de bestaande activiteiten. Bijvoorbeeld: Sinterklaas, het winterprogramma en paaseieren zoeken. Daarnaast willen wij nieuwe activiteiten ontwikkelen voor de jongens en meiden uit de A-,B- en C-klasse.


De nieuwe commissie Nevenactiviteiten.

Wij gaan met veel plezier aan de slag en met name de jeugdspelers zullen ons in de toekomst met enige regelmaat tegen komen op het sportpark.

Groeten,

Angelique Janssen, Bregje Bosch, Christel te Lintum, Floris Geesink, Jordy Overkamp, Lars Oesterholt en Rita Arink