Nieuwjaarsloop en Nieuwjaarsreceptie 2018

22-12-2017

Op zondag 7 januari 2018 vindt de aftrap plaats van het s.v. Grol 100 Jubileumjaar. Een jaar vol met feestelijke activiteiten.

Op zondag 7 januari vindt de eerste activiteit plaats en wel de traditionele nieuwjaarsloop, gevolgd door de nieuwjaarsreceptie. Beide met een extra feestelijk tintje. Een activiteit voor jong en oud.

Voorafgaand aan de start van de 10 km wordt het jubileumjaar officieel geopend door het oudste en jongste lid van de Grol. De 10 km start om 10.15 uur en de 3,5 km start om 11.00 uur. Dit zodat de jeugd niet te lang hoeft te wachten op de prijsuitreiking. Beide afstanden hebben een gewijzigde route. Als extra is er een wandelroute van ca 5 km die start op het sportpark. Na afloop is er voor iedereen een broodje warm vlees en voor de jeugd een kleine jubileumattentie.

De jeugd kan zich na de loop vermaken in de sporthal met een potje voetbal en bij goed weer ook buiten op het hoofdveld in de panna-arena. Binnen in het sportcafé krijgt de bijeenkomst een feestelijk tintje met muziek van de band School’s Out. Naast de gebruikelijke prijsuitreiking en korte nieuwjaarstoespraken is er ook nog een extra verloting op basis van startnummers. Dus iedereen maakt kans op een extra prijs.

Een mooi gevarieerd en feestelijk programma. We hopen dat zoveel mogelijk leden die dag aanwezig zijn om het jaar 2018 gezamenlijk te openen.