Uitreiking Certificaat Basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach (KNVB-Academie)

24-04-2018

De s.v. Grol heeft er een aantal trainers bij die hun kennis hebben uitgebreid en verdiept om nog beter hun trainingen te kunnen geven aan onze spelers en speelsters.
Afgelopen vrijdag hebben 14 cursisten hun certificaat verkregen van de opleiding Basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach. In samenwerking met de KNVB heeft de s.v. Grol onder leiding van Bert Spekking van de KNVB en Jos Porskamp, Hoofd Opleidingen,  een cursus van 4 avonden georganiseerd voor haar trainers. Hierbij kwamen o.a. de volgende onderdelen voorbij:  Hoe een wedstrijd te coachen, het opleiden in 8 Cruijffiaanse principes, hoe mentaliteit te trainen. Ook de Visie en Missie van de s.v. Grol werden besproken en toegelicht.
Met veel enthousiasme werd er aan de theorie en praktijkonderdelen meegedaan, die daarna met elkaar besproken werden. Voor het volgende seizoen staat er al weer een vervolgcursus in de steigers waarbij een aantal onderdelen meer uitgediept zullen gaan worden.
De geslaagden zijn: Michel Arendsen, Wout Walterbos, René Schuurmans, Steven Voshart, Robert Zijdel, Kelly Bokstart, Dalibor Repija, Carry Walterbos-Everink, Ivo Tenten, Marcel Frank, Ben Meuleman, Bert Roeterdink, Jos Porskamp, Joris Reinders en Johnny ter Heerdt.

Michel Arendsen die het Certificaat ondertekent.


Cursusleiders met de 2 vrouwelijke cursisten Carry en Kelly.


Aanwezige cursisten die het certificaat ontvingen