Laatste kans op ‘Grol 100 jaar loten’

08-05-2018

De laatste lootjes. Letterlijk en figuurlijk. Nog tot 12 mei zijn loten in het kader van ‘100 Jaar sv Grol’ verkrijgbaar. Wilt u nog kans, of extra kans, indien u al een lot of meerdere loten in uw bezit heeft, maken op een splinternieuwe Toyota Aigo, een breedbeeld TV, een fiets, reizen of een tuinontwerp, maar ook cadeaubonnen van de bakker, de slager of bloemist, dinerbonnen, koelkasten, etc, twijfel dan niet. Kijk voor het totale prijzenpakket op  www.svgrol100.nl/loterij/prijzen.

De trekking van de loterij zal nog een hele klus worden. Liefst ruim 150 nummers vallen in de prijzen. “Wij zijn onze sponsoren zeer dankbaar voor het beschikbaar stellen van dit grote aantal prijzen en de grootte ervan. Ook zij staan allen vermeld op onze site. We zijn enorm trots op al deze mensen en bedrijven, ondernemers,” laat Erik Schuurmans van de Loterijcommissie weten. Er is eveneens trots op de eigen leden die ontzettend hun best gedaan hebben de loten te verkopen. Jong en oud is in actie geweest. Allemaal uit liefde voor de club. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan de club, op een zodanige manier dat alle leden hier van profiteren.”

Zou het venijn in de staart zitten en zouden de grote prijzen vallen op prijzen die tussen nu en zaterdag 12 mei nog verkocht gaan worden? De loten zijn te koop bij Bruna, De Mattelier en Sportcafé Den Elshof. Ook online kunnen loten eenvoudig gekocht worden en wel via de site www.svgrol100.nl. Binnen 3 klikken bent u in het bezit van een lot.

De trekking van de grote Jubileumloterij vindt plaats op zaterdag 19 mei, om 11.00 uur. Alle prijzen gaan er uit. De winnende nummers worden getrokken door notaris Edwin Roerdink. Enkel de verkochte nummers nemen deel aan de trekking. Na de trekking worden de winnende lotnummers zo snel mogelijk gepubliceerd zodat winnaars direct op de hoogte zijn. Zij weten dan echter nog niet welke prijs men heeft gewonnen.  Dat wordt een week later pas bekend. Zaterdagmiddag 26 mei om 16.30 uur worden tijdens een feestelijke happening de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars in het Sportcafé Den Elshof. Iedereen is welkom om hier bij aanwezig te zijn!