Staf prestatieve teams senioren bijna rond

01-07-2018

Het voetbalbestuur is zeer druk bezig om voor alle teams (jeugd en senioren, vrouwen en mannen, prestatief en recreatief) de trainers, leiders en assistent-scheidsrechters af te ronden. Een hele klus. Over Grol 1 hebben we vorige week al bericht. Hierbij een update voor de overige prestatieve senioren teams.

In het seizoen 2018-2019 zal Bjorn Koldeweij voor het eerst een prestatief senioren elftal van de Grol onder zijn hoede nemen. Afgelopen seizoen was hij trainer-coach van Grol JO19-1. Dit seizoen wordt hij trainer-coach van Grol 2 en volgt hij hiermee Frencis Malawau op, die doorgeschoven is als assistent-trainer bij Grol 1.

In de begeleidingsgroep van Grol 2 verandert er verder niets. Jordi Huijgen blijft assistent trainer, Erik Porskamp en Niek Schovers blijven de teambegeleiders en Gerard Groot Zevert blijft de assistent scheidsrechter van Grol 2. Tjiko Wolberink verzorgt de keeperstrainingen, Gert Oeds de hersteltrainingen en Suzanne Schovers-Douma is de vaste verzorgster.

De begeleidingsgroep van Grol 3 is op meerdere plekken gewijzigd. Teammanagers Henri Walterbos en Mark Wessels zijn gestopt. Trainer-coach John Ligtenberg en assistent scheidsrechter Wim Assinck maken de overstap naar Vrouwen 1.

Op dit moment worden de laatste gesprekken gevoerd met de beoogde nieuwe trainer. De verwachting is dat deze gesprekken in de eerste week van juli zullen worden afgerond. Hierover zullen we eind van deze week berichten.

De teambegeleiding van Grol 3 zal in het komende jaar in handen zijn van Emiel Garstenveld en Peter Legro. De functie van assistent scheidsrechter zal worden ingevuld door Jasper Warnar en Tom Meulenbeek. Ook hier verzorgt Tjiko Wolberink de keeperstrainingen en Gert Oeds de hersteltrainingen.

Bij de Vrouwen 1 selectie zien we voormalig Grol 3 trainer, John Ligtenberg terug. Hij wordt de opvolger van Jos Porskamp, die nog wel actief blijft als Hoofd Jeugd Opleiding bij de Meiden en Hoofd Jeugd Opleiding bij de junioren. De teambegeleiding bij Vrouwen 1 zal door Diana Nijland ingevuld worden en zij neemt hiermee de taken van Yvonne Klein Gunnewiek over. Wim Assinck, afgelopen seizoen in dienst van Grol 3, zal het komende seizoen assistent scheidsrechter van Vrouwen 1 zijn en volgt hiermee Peter Hulshof op. Tjiko Wolberink verzorgt de keeperstrainingen.

Wij wensen iedereen al vast heel veel succes.