Jubileumboek 100 Jaar s.v. Grol erg in trek

30-08-2018

Afgaande op de stand van zaken met betrekking tot de voorinschrijving tot op heden, kan de conclusie worden getrokken dat er erg veel belangstelling bestaat voor het jubileumboek van de binnenkort 100-jarige sportvereniging Grol. Volgens het jubileumbestuur ‘100 jaar S.V. Grol in 2018’ zijn er van de totale oplage nog maar 250 boeken beschikbaar ten behoeve van de voorverkoop. Mocht het jubileumboek bij de voorinschrijving uitverkocht raken, dan zal er niet gekozen worden voor een tweede druk. Het jubileumbestuur adviseert belangstellenden dan ook om er snel bij te zijn om zodoende straks niet teleurgesteld te hoeven worden.

Bestelformulieren kunnen worden opgevraagd via info@svgrol.nl of info@svgrol100.nl.of zijn te vinden op via de volgende link: www.svgrol.nl/links/jubileumboek-en-beugel.

Zoals al eerder gepubliceerd, wordt het jubileumboek gepresenteerd en uitgereikt op dinsdag 18 september wanneer de jubileumweek in het Sportcafé op het sportpark Den Elshof officieel wordt geopend met een verjaardagsfeestje ter gelegenheid van de 100e verjaardag.

Het exclusieve full colour hardcoverboek met een formaat van maar liefst 29,5 cm bij 29,5 cm. wordt deze weken gedrukt en afgewerkt. Het gaat om een boek dat niet minder dan 400 pagina’s gaat telt met veel verhalen, interviews, anekdotes, alsmede een schat aan foto’s, waaronder tevens markante ‘oude kiekjes’ en dat alles op glanzend luxe papier.

Zij die reeds een bestelling hebben geplaatst, kunnen er alvast rekening mee te houden dat de boeken op woensdag 19 en zaterdag 22 september zijn af te halen bij de kassa nabij de entree van het sportpark Den Elshof aan de Oude Winterswijkseweg. Dit is op de woensdag mogelijk van 16.00 uur tot 19.00 uur en op de zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.