Jubileumreceptie Grol 100 Jaar doorspekt met humor

21-09-2018

Op donderdag 20 september vond bij Marveld Recreatie de jubileumreceptie plaats van Grol 100 Jaar. Met ca 300 gasten was de opkomst enorm hoog. Als speciale gasten die avond waren aanwezig Burgemeester Annette Bronsvoort, Wethouder Bart Porskamp, KNVB bondsvoorzitter Michael van Praag en KNVB vertegenwoordigers Henk Plass en Pascal Kamperman.

Het werd een prachtige humorvolle avond. De avond werd geopend door spreekstalmeester en voorzitter van het jubileumbestuur Theo Huijskes. Hans Scheinck was vervolgens de eerste spreker en zette de toon van de avond goed neer door de volgende sprekers al vast uitdagende vragen en stellingen voor te leggen.

Na een toespraak van Burgemeester Annette Bronsvoort en Wethouder Bart Porskamp was het woord aan Henk Plass en Michael van Praag. Maar liefst vier Grolleden werden in het zonnetje gezet. Stef Oldenkotte, Tonny Hartman en Marcel ten Barge ontvingen de Ziveren KNVB speld. Hans van Halm werd zelfs benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB, een onderscheiding die spaarzaam uitgereikt wordt.

Vervolgens spraken op een enorme humorvolle wijze de voorzitters Grolse Boys (Harry Paf), Longa '30 (Marcel Eekelder) en Vios Beltrum (Theo Helmers) de s.v. Grol toe. De lachspieren werden aardig op de proef gesteld. Ook Gerrit Schurink van de scheidsrechtersvereniging kreeg de lachers op zijn hand.

En of dit nog niet genoeg was sloten Joost en Martijn de avond af met hun blik op de s.v. Grol, waarbij bij menigeen de tranen in de ogen stonden van het lachen.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Tim Ebbers.

Aansluitend was er nog even tijd om bij te komen en om na te praten en kon het jubileumbestuur wederom terugkijken op een meer dan geslaagde activiteit in de jubileumweek.

Foto's: Marcel Houwer.