Ladiesnight 80s en 90s party groot succes

16-12-2018

Op vrijdagavond 14 december was het 2e “verbroederingsfeest” tussen alle senioren damesteams van Vios Beltrum en de sv Grol een feit. Deze keer was gekozen om een thema aan dit feest te koppelen, terug in de tijd naar de roerige jaren 80 en 90.

Alles dames en een enkele man hadden moeite gedaan om deze tijden te laten herleven, en er werden zelfs enkele bekende personen gespot, Madonna en ma Flodder waren van de partij.

Bij binnenkomst en na betaling, werden alle teams opgesplitst en werden de ruim 50 dames verdeeld over 4 nieuwe groepen, met deze teams zou er gestreden worden.

Een herken het plaatje zorgden al voor vele oehs en ahs, en toen de muziekfragmenten tijdens het introspel ingezet werd, kwamen de herinneringen terug.

Als klap op de vuurpijl moesten de teams ook nog een dansje uit deze jaren opgevoerd, de Lambada, de Macarena, Ketchupsong en cotton eye Joe zorgden voor een hoop lol.

Naast de bier, wijn en likeurproeverij die wederom uitstekend verzorgd was door Rob Porskamp van Den Elshof werd er ook aan de stevige trek gedacht, bitterballen, chocolade, nootjes en een frietje zorgden ervoor dat een ieder volop aan haar trekken kwam.

De finale bestond uit karaoke, waar normaal het een eeuwigheid duurt voordat er iemand opstaat om te beginnen was dat hier niet het geval. De aanvragen en lijstjes stroomden binnen waardoor we schitterende optredens kregen van Normaal, Grease, Boney M en vele anderen.

Na het laatste door alle meiden hard meegezongen kinderen voor kinderenlied, werd er nog even nagepraat aan de bar met een drankje. Hier zijn dan ook nieuwe ideeen ontstaan voor een barbecue, gezamenlijke afsluiting en wat nog meer.

Een groot compliment ook naar de besturen van beide verenigingen die het initiatief dragen en ondersteunen.

Op naar een mooi 2019 met deze prachtige teams.