Feest voor Grol Longa JG1

12-05-2023

Iets doen wat je normaal niet vaak doet is best wel spannend.
Wij hebben de afgelopen periode heel hard gewerkt om goede voetballers te worden! Maar dat harde werken moet ook worden beloond.
Wij hadden een feestje!
Voor een feestje moet je er mooi uit zien. Tijd om naar de kapper te gaan! We gingen naar een echte kapsalon met grote stoelen en spiegels en een echte kapster die ons uit heeft genodigd om onze haren mooi te maken! Een beetje gel hier en een beetje wax daar. Tot slot mochten we ook nog een kleurtje in onze haren. Geel, blauw, roze, groen, rood.. de keuze was reuze!
Wauw! Wat was dit gaaf en dit was nog maar het begin.
Toen we helemaal mooi waren was het tijd om chique uit eten te gaan! We gingen naar een restaurant en mochten proosten met echte wijnglazen. Er waren servetten, mooi bestek en er stonden kaarsjes op tafel! Wauw wat zag het er mooi uit. We keken onze ogen uit. Netjes aan tafel zitten en wachten op het lekkere eten, wat konden we dat goed!
Buikjes vol en moe van alle indrukken was het tijd om naar huis te gaan. Wat hebben wij genoten, een feestje om nooit meer te vergeten.


Pure Hair & Beauty en Frederik Hendrik bedankt voor de onvergetelijke ervaring! Wij gaan hier nog heel lang van nagenieten!


Grol/ S.V. Longa '30 Lichtenvoorde JG1