D-kamp 2023 weer ouderwets actief

20-07-2023

Afgelopen weekend was er weer een ouderwets gezellig en geslaagd D-kamp weekend. Foto's van dit weekend zijn te bekijken op onze Facebookpagina. Organisatie bedankt. Spelers en speelsters bedankt!

Verslag:

Vrijdag

Na aankomst en een plek te hebben veroverd in de tent, zijn we begonnen met het versieren van onze eigen teamvlag. Daarna hebben we allerlei kennismakingsspellen gedaan om het team te leren kennen. Na wat lekkers en een enge film in de kantine kon de spooktocht niet ontbreken. Wat was het een geslaagde eerste dag. 

Zaterdag

Na het ontbijt hebben we in teams een quiz gedaan. De verliezers moesten helaas een aantal waterbalonnen op zich nemen. Dit was overigens geen straf met het warme weer. Vervolgens hebben we een voetgolf toernooi gehouden voordat we een heerlijke lunch kregen. Smiddags hebben we een voettocht door Groenlo gehad met allerlei verschillende spellen. Daarna was er tijd om lekker te zwemmen of te chillen. Na het avondeten hadden we op het sportpark een aantal teamspellen voordat we aan de outdoormissie begonnen. Hierbij moesten we iemand bevrijden in Groenlo. Helaas waren er kapers op de kust dus moesten we goed uitkijken en samenwerken. Gelukkig heeft iedereen het gehaald en konden we weer fijn slapen. 

Zondag

Na het ontbijt hebben we met ons team de survivaltocht gedaan. Het was pittig, maar heel leuk. Daarna lekker opgefrist en met z'n allen gezwommen op het sportpark en wezen buikschuiven. Na de lunch hebben we helaas, ivm het weer, alles in moeten pakken. Daarna een quiz op de tribune waarbij iedereen een snack kreeg.
Helaas hebben we ook afscheid genomen van een aantal leiders. Lynn D en Bas stoppen na 8 jaar deelname, Ron na 5 jaar, Pim na 6 jaar en Roy gaat na maar liefst 15 jaar stoppen als leider. Wij willen hun allen danken voor hun gezelligheid en inzet voor het D-kamp!!
Natuurlijk willen we ook alle kinderen bedanken voor het fantastische weekend. Hopelijk zien we velen volgend jaar weer terug.