Vacature Voorzitter Nevenactiviteiten Jeugd

01-09-2023

Wil jij onderdeel zijn van een leuk en dynamisch team binnen de Grol en verantwoordelijk zijn voor het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd? Dan zoeken wij jou!

Voor de commissie nevenactiviteiten zijn wij opzoek naar een nieuwe voorzitter. Binnen deze commissie organiseren wij veel leuke activiteiten voor de jeugd, onder andere: Sinterklaas, de filmochtend, een zaalvoetbaltoernooi, de AH-Competitie en niet te vergeten de afsluiting van het seizoen voor de jeugd t/m de O13.

Als voorzitter ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en plannen van de vergadering die gemiddeld twee maal per jaar plaats vindt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de communicatie vanuit de nevenactiviteiten naar de rest van de club. Zit jij in de knel met tijdstekort? Dat is bij ons geen enkel probleem. Onze taken beginnen rond november met het organiseren van Sinterklaas en de piek is rond de afsluiting van het seizoen.

Denk jij nou, dit is echt wat voor mij! Neem dan contact op met onderstaande contactgegevens en wie weet spreken wij elkaar snel om even bij te praten met een bakje koffie!

Wij hopen jou graag te verwelkomen binnen ons team van de nevenactiviteiten!

Contactgegevens
Ruben_tewoerd@outlook.com
tel: 0634493413