Bon Boys E3- Grol E4

11-04-2005

Nadat middenvelder Tim gearriveerd was konden we vertrekken naar Haaksbergen. We moesten tegen de nummer 2 in de competitie, op voorhand een moeilijke pot. Zelf staan we bovenaan, 4 gespeeld 10 punten.
Op een winderig en kil veld werd door de jongens op zelfstandige en zeer professionele manier de warming-up uitgevoerd.
De opstelling voor deze kraker was: Keeper, de laatste weken in een bloedvorm verkerende Floris.
De achterhoede bestond uit Marnix onze rots in de defensie,  Jesse onze altijd hardwerkende verdediger en ook inzetbaar op het middenveld. Bram de snelste en hardste verdediger van onze selectie. Het middenveld bestond uit onuitputtelijke, zeer talentvolle Bart,  ons kanon Tim, en hardloper en zwemmer Thomas. De voorhoede bestond uit de altijd ijverige goed spelende Dave samen met Tom die iedere defensie, en soms zichzelf, zoek speelt.

De toss werd verloren, dat was ook het enige dat we zaterdag niet konden winnen. Voor de rest speelden de jongens een zeer goede pot, tactisch had Laurens Wolters de zaken zoals gewoonlijk weer perfect voor elkaar. Na ongeveer 5 minuten scoorden we uit een snelle aanval 1-0. Een aanval van ons over 12 schijven werd afgerond door Dave
2-0.

Hierna namen de jongens, zoals besproken, gas terug en kwamen de BB op 2-1 maar dit was ingecalculeerd. In de pauze werd alles nog even doorgesproken zodat we het karwei af konden maken. De voetbalshow die wij in de tweede helft de vele meegereisde supporters aanboden zal men niet snel meer vergeten. Alles en iedereen liep perfect, wat een overmacht van onze jongens. Conditioneel en balvaardig waren wij beter dan BB, duidelijk is te merken dat Hans Emaus de  jongens zeer creatief en attractief laat voetballen tijdens de training.

Na 25 minuten spelen in de tweede helft floot de scheidsrechter af en was de stand 2-6. De complimenten van alles en iedereen gingen zeer terecht naar onze spelers. We zijn op koers voor het kampioenschap en als we zo blijven trainen en voetballen als afgelopen weken gaan we oogsten in mei!!