Clubblad

Het clubblad van de S.V. Grol is een laagdrempelige informatiebron voor alle leden, sponsoren en belangstellenden van de sv Grol.

Het clubblad brengt allerlei zaken de vereniging aangaande onder de aandacht. De redactie probeert hierbij alle geledingen en personen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de sv Grol te belichten, en in een iets breder kader onder de aandacht te brengen, dmv bijvoorbeeld achtergrondinformatie of gewoon een nadere kennismaking met iemand of een geleding binnen sv Grol. De verhalen in het clubblad worden zo gekozen dat een zo breed mogelijke mix van informatie ontstaat, en prettig leesbaar voor een ieder. Een familiealbum, achtergrondverhalen, het favoriete plekje, het kiekje, de speler van het kwartaal, (positief) kritische columns, zelfspot en humor in de vorm van ondermeer ‘Tekkels’, of luchtige korte stukjes tekst. Het is allemaal te vinden in het clubblad. Daarnaast is er uiteraard altijd ruimte beschikbaar voor een ingezonden stuk of een leuk kiekje….

Nummer tekkeltelefoon: 06 1948 1686. Meer info: tekkeltelefoon 

De redactie staat ten allen tijden open voor leuke ideeen of suggesties!

Klik hier voor reeds verschenen clubbladen

Redactie adres
Henri Walterbos
Pietheinplein 3
7141 VV Groenlo
Telefoon: 0544-465091
Mobiel: 06-20838861
Email: hafwalterbos@kpnmail.nl

Opmerkingen, vragen, mededelingen, ingezonden stukken, klachten over de bezorging e.d. kunnen gemaild worden naar clubblad@svgrol.nl

Staand vlnr: Gerard Houben (Fotograaf), Henri Walterbos (Hoofdredacteur), Ronald Buesink (Redacteur), Tim Ebbers (Redacteur)
Zittend vlnr: Mark Wessels (Redacteur), Rick Brockötter (Redacteur), Kyra Broshuis (Redactrice)
Op de foto ontbreken: Marca Adema (Eindredactie), John Ligtenberg (Opmaak/Fotograaf), Lennard Walterbos (Redacteur), Rik Gockel (Redacteur), Dirk Naaijkens (Redacteur)