Beheergroep Kleding

De s.v. Grol heeft jaren terug besloten om een uniform voetbaltenue te hanteren, waarop tevens het logo van de vereniging prijkt.
De s.v. Grol koopt alle kleding in en stelt deze vervolgens beschikbaar aan alle teams. Via sponsoring en een kledingbijdrage van alle actieve leden wordt dit gefinancierd.
De kleding wordt beheerd door de Beheergroep Kleding. De beheergroep kleding heeft een eigen onderkomen en deze is te vinden naast de kassa/entree.

Inloopspreekuur

Ook dit jaar werken we weer met een inloopspreekuur. Alle begeleiders van de seniorenteams en jeugdteams kunnen dan terecht voor al hun vragen etc. wat betreft kleding en verschillende materialen.

De kledingcommissie bestaat uit: Anita Helmers, Annie Waenink, Angelique Jansen, Betsie Schovers, Erica Derksen, Annemieke Herlaar, Mini Huijskes en Rita Arink:

Taak verdeling commissie is:

Aanspreekpunt voor de senioren:

Mini Huijskes

M 06 2214 5379

Aanspreekpunt voor alle jeugdteams:

Annemieke Herlaar

M 06 1044 2001

De algehele coördinatie is in handen van:

Rita Arink

M 06 2041 8707

E-mail: kleding@svgrol.nl

Mochten er vragen  zijn die echt niet kunnen wachten, dan kunnen jullie contact opnemen met Mini Huijskes voor de seniorenteams, Annemieke Herlaar voor de jeugdteams en Rita Arink voor de algehele coördinator van de beheergroep kleding.

Rooster inloopspreekuur: De zaterdagen 9 september, 23 september, 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november en 2 december. Tijdstip van 9.30 uur tot 11.00 uur.