Kledinglijn

Sinds 1 juli 2014 heeft s.v. Grol een prachtige kledinglijn van het merk Adidas. Een hele mooie moderne en aansprekende sportkledinglijn, die geleverd wordt door Sport 2000 Leugemors in Winterswijk.

Voor alle spelers is er een uniform wedstrijdtenue (blauw shirt, witte broek en blauwe kousen) beschikbaar voor de wedstrijden. Deze worden per team beschikbaar gesteld.

Daarnaast is er sinds 1 november 2018 een uniform trainingstenue (blauw shirt, blauwe broek en blauwe kousen).

Ieder lid van de s.v. Grol kan een trainingsset bestellen bij Sport 2000 Leugemors. De kosten van deze complete trainingsset, bestaande uit shirt, short en kousen, bedragen slechts € 25,00. Je kunt alleen de complete set afnemen en alleen in de winkel van Sport 2000 Leugemors in Winterswijk bestellen. Uiteraard bestaat er ook weer de mogelijkheid om het shirt (met bijbetaling) te laten bedrukken. Neem het ingevulde formulier mee naar de winkel.

Download Bestelformulier Trainingsset

Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om EXTRA kleding te bestellen binnen de kledinglijn. Zie de volgende flyer voor een overzicht van de geselecteerde artikelen:

Flyer kledinglijn

Deze extra kleding is te bestellen / te koop in de winkel.

Wil je als groep of team Grolartikelen gaan aanschaffen (denk aan trainingspakken, warming-up shirts, tassen etc. voor jullie team), wel of niet met sponsoring, dan verzoeken wij eenieder om dat via Tonnie Zieverink (a.zieverink@kpnmail.nl of 06-42497744) of Rita Arink (arinkrobrita@hetnet.nl of 06-20418707) te laten lopen. Op die manier kunnen wij namelijk een flinke korting bedingen.