Grol 1 Futsal kampioen

10-05-2008

Grol 1 is vrijdagavond in sporthal de Pol te Gaanderen kampioen geworden in de 4e klasse tegen VVG '25.

Beide teams konden bij winst kampioen worden en daarom zat de tribune volgepakt met fanatieke VVG '25 supporters voorzien van trommels, ratels en spandoeken. De altijd weer trouwe Grolsupporters lieten zich evenmin onbetuigd. Hierdoor ontstond er een lekker sambasfeertje op de oververhitte en volgepakte tribunes en die Braziliaanse sfeer sloeg al snel over op onze jongens op het speelveld.

Grol speelde een swingende partij met de ene shuffle en panna na de andere. Na een kwartier was VVG '25 helemaal de weg kwijt en zoekgespeeld. Dennis Vennebekken bevestigde dit met een geweldige dreun op de goal en de bal verdween onderkant lat in de touwen. In de rust stond de 0-3 al op het scorebord en de trommels verstomden.

In de 2e helft liep de score nog uit naar 0-4 en tikte Grol de wedstrijd lekker uit. De supporters stroomden na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechters het veld op en vierden met de spelers het behaalde kampioenschap. Het bestuurslid Rudi Porskamp ging bijna in het feestgedruis ten onder.

Jongens, proficiat met dit geweldige resultaat.

Grol 1 bestaat uit:
Mark Reinders, Joost Gockel, Sander van Beckhoven, Alex van Beckhoven, Simon Dibbets, Dennis Pasman, Dennis Vennebekken, Wouter Scharenborg. Coach: Stephan van Beckhoven.