VIOS B. E2D - Grol E4

28-09-2008

Het begon allemaal op een mooie herfstochtend in het pittoreske dorpje Beltrum. Wederom een duel waar men weken naar uit had gekeken: VIOS E2D -  SV Grol E4. Dit beloofde een wedstrijd te worden om van te smullen. Na het eerste fluitsignaal startte Grol al gelijk met zeer fel voetbal, wat de tegenstander vast angst heeft ingeboezemd. Van beide kanten kwamen er veel kansen. Zo was er aan de kant van Grol een grote kans voor Jelmar, wiens inzet in het zijnet belandde, en een geweldige solo van Stijn , die helaas resulteerde in slechts een corner. Het was duidelijk te merken dat deze teams aan elkaar gewaagd waren. Dit resulteerde dan ook in de meest logische ruststand: 0-0. Maar na de rust begon het echte vuurwerk! Helaas voor Grol niet in hun voordeel. De spelers, misschien nog vermoeid van de verjaardag van Jelmar de dag ervoor, keken na  vijf minuten ineens tegen een tussenstand van 3-0 in het voordeel van VIOS aan. Maar na dit moment van wakker worden leek Grol als herboren en er op uit om toch nog met minimaal een puntje naar huis te gaan. Mick en Stan hielden de boel achterin dicht als een professioneel centraal duo en afstandschoten werden moeiteloos gekeerd door keeper Mark. Doordat het achterin nu allemaal goed stond, ontstond er ruimte voor kansen aan de andere kant. Zo lanceerde Pam Jelmar met een geweldige steekpass, wie hierdoor alleen voor de keeper kwam te staan. Helaas belandde de bal in de handen van de keeper. Maar de 3-1 zat er aan te komen! En hij kwam, en hoe. Marlin nam de bal vijftien meter van het doel aan, keek, en schoot het net aan diggelen. Een treffer om mee thuis te komen. Helaas voor Grol volgde hierop gelijk een goal van VIOS. Na de aftrap van Grol volgde dan ook het laatste fluitsignaal: 4-1 voor VIOS.