Grol E4-Ruurlo E3

16-11-2008

Het was een mooie herfstochtend, waarop het langverwachte treffen tussen Grol E4 en Ruurlo E3 een feit werd. Dit duel werd van tevoren gezien als uiterst lastig, aangezien Ruurlo als nummer één op de ranglijst stond. Uiteraard was Grol er op gebrand om hier wat aan te gaan doen.

Vanaf de eerste minuut zat Grol er dan ook zeer fel op. Ruurlo viel veel aan, maar deze aanvallen werden vrijwel moeiteloos afgeslagen door het sterke verdedigende duo, Stan en Mick. De wedstrijd speelde zich veel af voor de goal van Grol, maar Grol kwam er via sterke counters van Stijn en Marlin, wiens schoten helaas net niet het goal troffen.

Maar toch was het Ruurlo wie de eerste goal maakte. Een strak ingeschoten bal in de hoek liet keeper Mark helaas kansloos. Grol kwam hierna bijna op gelijke hoogte. Een prachtige corner van de jarige Mick belandde op het hoofd van Jelmar, die zijn inzet aan de verkeerde kant van de paal zag gaan. Na deze geweldige doelpoging kregen beide partijen nog uitstekende kansen, maar toch bleef de ruststand hetzelfde: 1-0.

Na de rust bleef Grol druk zetten. Bij vlagen werd er geniaal combinatiespel getoond, maar goals aan de kant van Grol bleven helaas uit. Maar helaas, als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het. Ruurlo kwam dan ook vijf minuten na de rust opnieuw voor de goal van Mark. Deze kans bleef niet onbenut: 2-0. Daarna was Grol weer zeer dichtbij een treffer. Het was weer Mick die met een geniale bal vanuit de corner Marlin vond, wiens bal op de lat viel.

Daarna kwam er nog een kans voor Grol via Stan wie opkwam via de zijlijn en de bal prachtig voorzette op Joshua. Helaas resulteerde dit niet in een goal. Daarna was het weer Ruurlo wie er snel uit ging met een corner. Het was de aanvoerder van Ruurlo wie Stan en Mark uitkapte en de bal rustig in het goal tikte. Een goede treffer, maar uiteraard wel slecht nieuws voor het sterk spelende Grol. Na veertig minuten spelen bleek opnieuw dat het geluk niet aan Grol z’n kant stond vandaag; Jelmar schoot vanuit een moeilijk hoek net voorlangs.

Uiteindelijk werd de uitslag bepaald met de 4-0, nadat Stijn, die de inzet van Ruurlo van richting probeerde te veranderen, de bal via binnenkant paal in eigen goal werkte.

Grol z’n ontzettende werklust werd hiermee niet beloond. Ruurlo daarentegen ging met de volle drie punten naar huis.