Grol E8 – Lochem E6

17-12-2008

Kampioen ( ? )

Zaterdag 13 dec staat Grol E8 al snel klaar op Veld 1. De jongens en meiden hebben er zin in, want Lochem E6 is een team waarvan ze punten kunnen pakken. Met de vaste supporters achter hen kan het al bijna niet meer mis gaan. De leiders Marco en Myron hoeven de spelers dan ook maar weinig mee te geven …. We willen winnen !!

De eerste 10 minuten gaat het gelijk op. Daarna wordt Grol steeds beter en dit levert al snel resultaat op. Na een mooie pass van Suzan zorgt Bente met een harde knal voor de 1–0. Grol E8 gaat erin geloven en de trein begint te lopen. Nog voor de rust weet Suzan de keeper te passeren met een beste poeier 2-0.

De verdedigers Mick, Hidde en Tijmen werken goed samen. Ze zorgen ervoor dat keeper Rens niet aan de bak hoeft. Rens heeft het hierdoor echter wel koud.

De 2e helft gaat het nog beter draaien. Megan heeft haar draai gevonden en schiet, na een knappe solo, de 3-0 in. De keeper van Lochem heeft geen kans. Even later weet Megan alweer te scoren 4-0. Dit keer uit een goed genomen corner van Daan.

De verdediging van Lochem weet zich geen raad en komt niet aan opbouwen toe. Uit een verkeerde pass ziet Mick zijn voordeel en knalt met een mooi afstandsschot de 5-0 in.

Vlak voor tijd weet Tijmen zichzelf vrij te spelen met een supersnelle actie en maakt het cool af 6-0.

Na de penalty’s verlaat E8 het veld met een blij gevoel. Ze hebben hun beste wedstrijd gespeeld en het resultaat mag er zijn: KAMPIOEN van het 2e rijtje.