E- en F-kamp sv Grol zeer geslaagd

08-05-2005

Al enkele tientallen jaren gaan de E- en F-pupillen van sv Grol op voetbalkamp, het lange Hemelvaartweekend. Ook dit jaar trokken de allerjongsten er op uit. Donderdagmorgen stapten 53 jeugdspelers en 19 leiders op de fiets richting Veldhoek, naar kampeerboerderij de Haverkamp. Het startsein hiervoor was gegeven op sportpark Den Elshof, door kampleider Dennis Pasman.

Vier dagen loltrappen en keten op het kamp en tijdens spelen als onder meer ,Het grote Smeerpoetsenspel’, de survival, het dierenspel en natuurlijk het voetbalspelletje zelf. Er was veel (vrijwilligers)werk verzet door de jeugdleiders van sv Grol om de Groljeugd een onvergetelijk weekend en nog eens 19 ,1 dagskinderen’ een onvergetelijke dag te bezorgen.
De voetbalsterren in spé werden van een natje en droogje voorzien door kok Sjors Groot Kormelink, die vooral veel succes had met zijn ,Macaroni a la Sjors.’ Zefs kinderen die op voorhand aangegeven niet voor deze pasta in te zijn, gingen overstag. Zo’n kamp met kinderen onder elkaar doet wonderen, blijkt ieder jaar weer. Zaterdagavond was de traditionele ouderavond met een grote playbackshow, met uiteraard de Grolvoetballertjes zelf als de grote sterren. Het werd één groot feest.
Zondagmiddag keerde het gezelschap zichtbaar vermoeid (maar voldaan) terug op sportpark Den Elshof. Een ieder kon tevreden terugkijken. Er werd niet geklaagd over het weer. ,,Dit was het mooiste voetbalkamp ooit,” vertelde een enthousiast voetballertje zijn ouders, waarbij zijn moeder extra aandacht kreeg op deze moederdag. De kampleiding had er voor gezorgd dat alle kinderen hun aanwezige moeder/verzorgster een roos aan konden bieden. Menig moeder pinkte een traantje weg.

Tijdens het voetbalkamp zijn enkele honderden foto’s gemaakt en werd de ouderavond op een professionele wijze opgenomen. Zowel de foto’s als de ouderavond registratie kunnen nabesteld worden.
Op DVD: hierop zal de film van de ouderavond staan en de foto’s van het gehele kamp. De foto’s kunnen beide op de tv te bekijken zijn. De DVD kost € 7,50.

Op dubbel CD-rom of CD-rom met VHS: Op één van CD-rom’s staan de foto’s van het gehele kamp. De film van de ouderavond is verkrijgbaar op VHS en Cd-rom.

De dubbel CD kost € 7,50 evenals de combinatie cd en vhs-band. Een en ander kan besteld worden bij Jochem Helmink, tel; 06-22440110.