Grol D6 – VVG ’25 D3

10-02-2009

Het was vroeg op de ochtend van zaterdag 7 februari. D6 speelde haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.
Het team van VVG’25 D3 stond op het programma. De opstelling van D6 was als volgt: Micheal in het doel, de verdediging bestond uit Sander, Dennis, Sten en Barend. Op het middenveld stonden Wietske, Betto en Ben. Jeen, Jan en Leon vormde de voorhoede. De 2 nieuwe aanwinsten uit het meidenteam, Daphne en Britt begonnen op de bank.
Men kon merken dat het vroeg was voor Grol D6, want VVG’25 scoorde binnen 10 minuten al 2 keer. Dit schudde Grol goed wakker en grol begon goed voetbal te laten zien. Na een klein kansje van grol was het rust en konden beide teams even op adem komen. Na de rust begon Grol weer goed te voetballen, maar na een counter wist VVG ’25 er 0-3 van te maken. Grol begon druk te zetten en creëerde kansen. Uiteindelijk wist debutante Britt de eer voor Grol nog redden door een Corner in de rebound binnen te
werken. Toch wist VVG’25 nog een doelpunt te maken en 1-4 was de einduitslag.