Sp. Lochem D3 - Grol D4

10-05-2009

Zaterdag 9 mei om 11.15 uur trapten Lochem D3 en Grol D4 af op jacht naar lekker voetballen en competitiepunten. Grol startte sterk met bij vlagen mooi combinatiespel. Linkervleugelspeelster Joy te Vogt zorgde voor onrust bij de tegenstander voor de goal met een paar fraaie voorzetten. Na 20 minuten was het raak voor Grol door een sterk schot vanaf 14 meter door Nieno Hieltjes:0-1. Carmen Arendsen leverde knap werk af door haar 2 koppen kleinere maar o zo snelle tegenstander van doelpogingen af te houden. Ruststand bleef 0-1. Na rust voerde Lochem de druk op en de verdediging van Grol onder aanvoering van Ingmar de Keyzer moest vele aanvallen pareren. In de achtste minuut kreeg Lochem een hoekschop die rechtstreeks het doel in draaide waarbij Keeper Joep Doppen het nakijken had:1-1.Even later wist Grol weer op voorsprong te komen door wederom een schot van Nieno Hieltjes:1-2.Lochem werd sterker en ondanks verwoede pogingen en het goede werk van Sander Post, Tom Schuurmans en de rest van de verdediging maakte Lochem wederom de gelijkmaker 2-2 en even later zelfs 3-2.Het beste voetbal van Grol was eraf en de eindstand bleef 3-2 waarbij een flinke overtreding op Nieno Hieltjes net buiten het 16 meter-gebied niet werd gehonoreerd met een vrije trap en een kans op de gelijkmaker. Al met al een spannende wedstrijd die het aanzien meer dan de moeite waard was al bleven de puntjes, jammergenoeg voor Grol, achter in Lochem.