VVG 25 F1- Grol F2: 5-2

14-09-2009

Op de één van de eerste mooie herfstdagen van dit jaar vertrok om 09.30 uur de F2 van de S.V. Grol met aanhang naar het mooie Gaanderen. De eerste competitiewedstrijd moest de F2 aantreden tegen de F1 van VVG ’25. Gaanderen was al een beetje in de ban van de start van de Kermis die middag. Misschien waren de spelertjes van VVG al een beetje met hun hoofd bij de Kermis en leverde dit winst op voor de S.V. Grol?
De start van Grol was in ieder geval voortvarend. Binnen 10 minuten stonden zij al voor met 0-2. Eén doelpunt werd gescoord uit een conrnerbal van Jan. In één keer in de goal, pats boem, doelpunt! Daarna scoorde Jelmer een mooi doelpunt na eerst een aantal spelers van VVG te hebben uitgespeeld en na een prachtige voorzet van Mike, 0-2
Maar…..misschien hadden we te vroeg gejuicht. De spelertjes van VVG kwamen uit alle hoeken en gaten en scoorden binnen no time 1-2, 2-2 & 3-2. Met deze achterstand konden de spelers van de F2 de rust in. Tijd voor ranja en tijd om na te denken hoe deze achterstand weggewerkt kon worden.
Na de rust bleef het lang 3-2. Er werd achterin hard gewerkt door Nick en Twan. Zij verdedigden met man en macht om het doel van Robin vrij te houden. Robin hield er een paar prachtige ballen uit!. Dit om te voorkomen dat VVG op een nog grotere voorstand zou komen. Dylan en Bob zorgden er voor dat de spelertjes van VVG niet over het middenveld konden komen en gingen ieder duel aan. Ondanks het harde werken van alle spelers van de F2 van de S.V. Grol wist VVG toch nog twee keer te scoren. Bijna was er in de laatste minuut nog een doelpunt van Mike maar helaas deze ging net naast. Eindstand 5-2.
Mike, Dylan, Twan, Bob, Nick, Robin, Jelmer en Jan prima gespeeld ondanks het verlies. De competitie is nog lang, de eerste overwinning komt er aan!