Uitdelen kousen op zaterdag 31 oktober

27-10-2009

Beste (bege)leiders van alle jeugd- en seniorenteams,
 
Op zaterdag 29 augustus jl. hebben alle teams het nieuwe tenue van s.v. Grol ontvangen. De kousen ontbraken toen nog. Wij hebben er helaas langer dan ons was toegezegd door de leverancier op moet wachten, maar deze week worden de nieuwe kousen dan eindelijk afgeleverd en op zaterdag 31 oktober a.s. zullen de kousen per team worden uitgereikt. De beheergroep kleding oftewel de vier dames nemen deze taak weer op zich. Zaterdag a.s. kunnen de kousen op twee momenten afgehaald worden in Het Koehorst. Het programma is als volgt:
 
08.00 uur tot 09.30 uur voor alle pupillenteams
 
12.00 uur tot 13.30 uur voor alle junioren- en seniorenteams

Mocht je deze tijd(en) absoluut niet uitkomen, neem dan vooraf a.u.b. even contact met de contactpersoon van de beheergroep kleding op, Rita Arink: 06 - 20418707.

Heb jij / heeft je team nog vragen, opmerkingen of problemen ten aanzien van de nieuwe uniforme kleding, dan kan dat zaterdagmorgen bij de beheergroep kleding aangegeven worden. Zij maken een inventarisatie en op basis daarvan zal op korte termijn actie worden uitgezet door de werk- en / of beheergroep kleding. Ook als jullie eventueel al bepaalde kleding missen o.i.d., dan dient dat zaterdag gemeld te worden. In december a.s. zal reeds een eerste kledingcheck plaatsvinden !