Mees te Brinke wint penalty bokaal sv Grol

04-06-2005

GROENLO – Mees te Brinke heeft de penaltybokaal van 2005 op het druk bezochte sportcomplex ‘Den Elshof’ gewonnen.

Zaterdag werd het voetbal seizoen, door de E en F klasse en de zaterdagmorgen selectie, op gepaste wijze afgesloten. Op het hoofdveld waren negen spellen uitgezet die gebaseerd waren op de K.N.V.B. voetbaltruck. De negenkamp bestond uit: passen, hard schieten, je kop gebruiken, overspelen, ingooien, parcours, zuiver schieten, voetbalquiz en penalty schieten. Aan het einde van de middag kregen de kinderen, die meededen aan het negenkamp, uit handen van hun leider een oorkonde.

Tevens werd aan het einde van deze middag het ‘team van het jaar’ bekendgemaakt. Deze titel ging naar kampioen 2004-2005 F8.   

 

Onder grote publieke belangstelling vond ook de finale van de penaltybokaal plaats.

Hiervoor waren geselecteerd: Jeroen Doest (B2), Marc Houwer (zatermorgenselectie), Mees te Brinke (F8), Thijs Nibbelink (E1), Nick Krabben (D3), Ricardo te Veluwe (C2), Bibel Bahramoun (B1) en Robin Schuurmans (A). In de goal stond doelman Colin Vennebekken. De eer ging na een spannende finale naar Mees te Brinke. De tweede plaats was voor de titel verdediger Jeroen Doest en derde werd Marc Houwer.

4. Robin Schuurmans

5. Bilel Bahramoun

6. Ricarde te Veluwe

7. Nick Krabben

8. Thijs Nibbelink.



Mees te Brinke sloot hiermee een super succesvol seizoen af. Hij werd kampioen met F8, was onderdeel van dit team, dat tot team van het jaar is uitgeroepen en hij is de winnaar van de Penalty Bokaal geworden.