Een nieuw begin voor Grol F4 en KinderThuisZorg

07-02-2011

Na een lange winterstop stonden de spelers van Grol F4 weer te popelen om aan de voorjaarscompetitie te beginnen. Op zaterdag 5 februari kwam Trias F8 op bezoek. Onder het oog van de aanwezige shirtsponsor KinderThuisZorg bleken de bezoekers al snel een geduchte tegenstander en combineerden er lustig op los. Grol F4 had moeite om na de lange winter in het ritme te komen.

Gaandeweg de eerste helft kwam Grol F4 beter in het spel. De aanvalsgolf van Trias was zonder tegendoelpunten doorstaan en Grol F4 nam het initiatief over. De stormachtige wind in de rug maakte voetballen moeilijk waardoor veel ballen achter of naast gingen.

Grol F4 in het nieuwe sponsortenue
van KinderThuisZorg.

Grol F4 bleef echter massaal aanvallen  en na een kwartier spelen werd de druk voor de bezoekers te groot. Na een scrimmage voor het doel kon de 1-0 ruststand worden binnengeschoten.

Na de rust werd er een extra schepje bovenop gedaan. Met de harde wind tegen bleek het makkelijker voetballen. Al snel werd het na een mooie aanval, door een schitterend bekeken binnenkantje in de kruising, 2-0.

De tegenstander legde zich echter nog niet bij een nederlaag neer en zette nog één keer aan. De verdedigers en de keeper redden een aantal keer erg knap. Halverwege de tweede helft mocht Trias een strafschop nemen. Tot grote opluchting van alles wat Grol F4 een warm hart toedraagt spatte de bal op de lat uiteen.

De laatste 10 minuten braken aan en het mooiste moest nog komen. De gemiste strafschop van Trias leidde een nieuwe offensief van Grol F4 in. Van alle afstanden werd geschoten en resulteerde in meerdere corners. De eerste corner ging nog net voorlangs maar de tweede ging over alles en iedereen in één keer prachtig achterin het doel. 3-0!

De 3-0 smaakte naar meer. Alle remmen gingen los en vlak voor het einde bepaalde een fraai afstandschot van wel 20 meter de eindstand op 4-0.

Na afloop verliet iedereen tevreden het veld. De aanwezige sponsor had genoten en kon met een goed gevoel naar de open dag van KinderThuisZorg waar geïnteresseerden en relaties een kijkje konden nemen in het stijlvolle nieuwe kantoorpand in Winterswijk en waar stil werd gestaan bij het 5 jarig bestaan.