Update enquete SV Grol

17-05-2011

Het is bijna zover dat we de enquête bus gaan verwijderen uit de hal van het Sportcomplex Den Elshof, maar we stellen dit nog even uit om iedereen nog de gelegenheid te geven zijn/haar enquêteformulier in te leveren.

Het kan zijn dat niet iedereen heeft begrepen dat het de SV Grol niet alleen om de gegevens te doen is van wat iedereen voor de SV Grol kan betekenen of al betekend, maar ook wil de SV Grol graag de juiste adresgegevens hebben voor het goed blijven kunnen organiseren van alle voetbalzaken binnen de SV Grol.

In het bijzonder een oproep aan alle jeugdleden van A t/m C om jullie formulier in te leveren want ook jullie kunnen al met je opgedane voetbalervaringen veel betekenen voor de jongere jeugdspelers…

Op dit moment hebben we 350 formulieren binnen en zijn nog lang niet alle formulieren ingeleverd! We bedanken iedereen die het formulier al heeft ingeleverd…..

Dus… een ieder die zijn/haar formulier nog niet heeft ingeleverd verzoeken wij dit alsnog te doen. De enquête bus blijft nog staan tot 30 mei 2011 en daarna kunt u natuurlijk het enquêteformulier altijd inleveren bij Rob Arink, Lichtenvoordsweg 83a te Groenlo.

Alvast mijn dank…

Groeten,
Rob Arink, Coördinator Vrijwilligerszaken SV Grol
06-22676489