Voetbalplaatjes even belangrijker dan leren bal

07-11-2011

“Jong geleerd is oud gedaan” , onder dat motto organiseerde de VSVG De Vrienden SV Grol afgelopen zaterdagmorgen een zogenaamde Mini , Kleintje ofwel Kinder Fancy Fair voorafgaande aan de grote tweejaarlijkse Fancy Fair in Sportcafe den Elshof voor de D,E F pupillen en de mini pups.

Er was een touwtrekkraam opgezet vol met prijzen en enkele grabbeltonnen. Daarnaast werd (gratis) gedraaid met het grote Rad van Fortuin en vol enthousiasme vielen vele kinderen , onder toeziend oog van ouders en grootouders, in de prijzen. Zeer opvallend was dat de normaliter zo gewilde leren ballen niet de voorkeur kregen bij de eerste keuze van de gewonnen prijzen. Neen, voetbalplaatjes van de sv Grol is nu hot bij de jeugd. Live waren de vele bezoekers en ouders getuige van een treffend moment. Een pupil liet de bal de bal en koos een zakje plaatjes. Hij opende het zakje ter plekke, keek ze na en riep de zaal in naar een vriendje van hem. “Ik heb jou” schreeuwde hij tot groot vermaak van het publiek.

Indrukwekkend was de optocht van de 45 mini pups vergezeld door ouders op naar touwtrekkraam en de grabbeltonnen. Dat de jeugd bij de sv Grol nog meer in opkomst is bleek wel uit de overvolle parkeerplaats op deze mooie vroege zaterdagochtend in november.


Even genieten van het lekkers uit de grabbelton.