Voetbalplaatjes actie gaat laatste weken in

29-11-2011

Nog volop activiteiten voordat de actie op 18 december officieel wordt afgesloten

Hoewel de meeste verzamelaars nog fanatiek aan het sparen zijn en hard hun best doen om hun boek vol te krijgen, komt het einde van de voetbalplaatjes actie langzaam in zicht. Op zondag 18 december zullen er voor het laatst plaatjes beschikbaar zijn bij de boodschappen van Albert Heijn Wallerbosch. Toch staan er in de tussentijd nog een boel leuke activiteiten op het programma. Een kort (chronologisch) overzicht.

Donderdag 8 december: 18+ ruilavond
In navolging van de succesvolle ruilmiddag die op woensdag 23 november jl. heeft plaatsgevonden, staat er voor donderdagavond 8 december vanaf 21:00 uur een 18+ ruilavond gepland. In het sportcafé van de familie Porskamp op Den Elshof is een ieder van harte welkom om onder het genot van een (of meerdere) drankje(s) en een hapje aan het ruilen te slaan met zijn of haar dubbele plaatjes.

Zaterdag 10 december: handtekeningen actie 1e selectie sv Grol
Zoals eerder aangekondigd, vindt tijdens de Grolse Kerstmarkt van zaterdag 10 december een handtekeningensessie plaats met spelers en begeleiders van sv Grol-1. Je vindt de jongens in de supermarkt van Albert Heijn Wallerbosch.

Woensdag 14 december: laatste ruilmiddag
Op woensdag 14 december wordt de laatste ruilmiddag georganiseerd. Van 14:00 tot 16:00 uur is er in het sportcafé op Den Elshof de mogelijkheid om een ieders dubbele plaatjes van eigenaar te laten wisselen.

Zondag 18 december: officiële afsluiting spaaractie
Zoals vermeld zal de voetbalplaatjes actie officieel sluiten op zondag 18 december. Dan wordt tevens bekendgemaakt wie de winnaar is geworden van het bal schieten met de snelheidsmeter en welk team naar een Eredivisiewedstrijd van De Graafschap mag gaan. Volg daarvoor de lokale media en de website van sv Grol.

Tot slot
Albert Heijn Wallerbosch wil er alles aan doen om iedere verzamelaar van de plaatjes actie zijn of haar boek vol te laten krijgen. Daarom wordt momenteel hard nagedacht over de mogelijkheid tot het verzamelen van nog ontbrekende plaatjes. Aanvullende informatie hierover volgt nog.

Veel spaarplezier de laatste weken en graag tot ziens bij bovengenoemde activiteiten!