Winterprogramma voor de jeugd

09-12-2011

Nu Sinterklaas het land alweer uit is en de Kerstman al staat te trappelen om ons te bezoeken, maakt de winterstop zijn opwachting. Om met name de D,E en F jeugd van de S.V. Grol tijdens de koudste weken van het jaar te vermaken, is er ook dit jaar weer een winterprogramma samengesteld. Dit programma is inmiddels al aan de D, E en F jeugd uitgedeeld door de leiders.

Op vrijdag 23 december zal de D jeugd van 19.00 tot 21.00 uur gaan discozwemmen bij Marveld Recreatie. Een dag later, op 24 december, is het de beurt aan de E en F klasse om te gaan zwemmen, zij worden om 11.00 uur bij Marveld verwacht en zullen gaan zwemmen tot 13.00 uur.

Na de prettige kerstdagen en het geknetter tijdens de jaarwisseling, zal het winterprogramma vervolgen op zaterdag 7 januari. Alle jeugdteams zijn die dag om 10.00 uur welkom in de kantine voor DE bingo van de Supportersclub! Daarnaast zullen de D junioren in de zaal gaan voetballen van 13.00 tot 16.00 uur.

Op 8 januari staat de nieuwjaarsloop weer op het programma. Speciaal voor de jeugdteams zal de sporthal beschikbaar zijn nadat onze jongste talenten hun rondje bij Zwolle hebben gelopen.