EXTRA RUILAVOND voetbalplaatjesactie

19-12-2011

Doel is dat iedereen zijn of haar boek vol krijgt

Na weken vol spaarplezier, zou zondag 18 december het officiële einde van de Sv Grol - Albert Heijn Wallerbosch voetbalplaatjesactie betekenen. Toch staat er ook na die dag nog één activiteit op de kalender. Wegens het doorslaande succes van de eerste 18+ ruilavond, zal er donderdagavond 22 december vanaf 19:30 uur een extra ruilavond gehouden worden in het sportcafé op Den Elshof. Het doel is dat er aan het einde van de avond zoveel mogelijk Grolleden met een vol plaatjesboek naar huis gaan. Kortom, neem je boek mee en sla je slag!

Tevens zullen die avond hoogstwaarschijnlijk nog een aantal winnaars bekend worden gemaakt en prijzen worden uitgereikt, w.o. wie de winnaar is geworden van het balschieten met de snelheidsmeter tijdens de ruilmiddag op 14 december a.s. Tevens zullen de plafondhangers die in de kantine hebben gehangen worden uitgedeeld aan degenen die er op staan. De plafondhangers die bij AH hebben gehangen, vanaf as maandag opgehaald kunnen worden in de winkel.

De s.v. Grol en Albert Heijn Wallerbosch nodigen iedereen dan ook van harte uit op donderdag 22 december a.s. Laten we er samen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen het voetbalplaatjesboek vol krijgen!