Voetbalplaatjes actie officieel ten einde

27-12-2011

Met een wederom succesvolle 18+ ruilavond, waar de plaatjes gretig van eigenaar wisselden, en de prijsuitreiking voor het schietkanon ‘Dikke Bertha’ is de voetbalplaatjes actie officieel geëindigd. De meeste plaatjesboeken zijn nu toch echt vol en dat is een mooi moment om onze eigen sv Grol plaatjes actie vaarwel te zeggen. Het waren 9 mooie weken, dat kunnen we wel stellen. Een slotoverzicht van de afgelopen week en de allerlaatste activiteiten.

Verzamelbus voor overgebleven plaatjes
De meeste deelnemers aan de plaatjesactie hebben in de afgelopen weken hun boek vol weten te krijgen. Toch zijn er ook een heleboel plaatjes overgebleven. Speciaal voor deze plaatjes zal er in de entree van sportpark Den Elshof een verzamelbus worden geplaatst waarin een ieder zijn/haar dubbele plaatjes kan achterlaten. Diegenen die hun boek helaas nog niet compleet volgeplakt hebben weten te krijgen, kunnen straks terecht bij deze waarschijnlijk grote verzameling.

Prijswinnaars schietkanon ‘Dikke Bertha’
Naast de laatste 18+ ruilavond, zijn de afgelopen week ook de winnaars van het schietkanon ‘Dikke Bertha’ bekend gemaakt. De volgende jongens zijn met een welverdiende attentie naar huis gegaan:

Mini's:
Finn Lebbink (F-Pups) - 21 km p/u
F-teams:
Jordy Schutten (F1) - 47 km p/u
Simon Broshuis (F5) - 47 km p/u
E-teams:
Twan Nijkamp (E2) - 59 km p/u
D-teams:
Thijs Reijrink (D2) - 59 km p/u

Compensatie voor Gijs en Christian
De organisatie van de sv Grol - Albert Heijn Wallerbosch voetbalplaatjes actie heeft in de afgelopen maanden z’n uiterste best gedaan om van de plaatjes actie een groot succes te maken. Wanneer we op de actie terugkijken en denken aan het plezier en enthousiasme van de zowel jonge als oude(re) spaarders, dan hebben we ons doel bereikt. Toch zijn er ook wat (onvermijdelijke) foutjes in de organisatie en uitvoering van de plaatjes actie geslopen. Het meest vervelende is wel geweest dat zowel Gijs Meekes (E9) als Christian Pillen (1e selectie) niet in het plaatjesboek zijn verschenen, ondanks dat er wel foto’s van beiden zijn gemaakt. In overleg met hen is besloten is dat er, in samenwerking met Weevers Grafimedia en Bruna, alsnog foto’s worden geschoten en deze in een beperkte oplage worden aangeboden aan de beide jongens, hun vriendjes/vrienden en teamgenoten.
Hiermee zijn we tot een passende oplossing voor een vervelende situatie gekomen.

Tot slot willen we graag iedereen bedanken voor het spaarplezier in de afgelopen weken!
Wij hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij.
Een goed en spaarvol 2012 gewenst!
De organisatie van de sv Grol - Albert Heijn Wallerbosch voetbalplaatjes actie