Grol D3 ook in voorjaarscompetitie kampioen

12-05-2012

Na kampioen te zijn geworden in de najaarscompetitie werden van drie competities van de derde klasse de teams die bij de eerste drie waren geëindigd in een competitie ingedeeld en aan gevuld met nog twee teams. Om zo een sterkere voorjaarscompetitie te krijgen.
Zaterdag 12 mei was het dan zover, aan 1 punt hadden wij genoeg, maar ja je wilt er toch drie. Ouders, opa’s en oma’s en sponsor Auto Arink waren aanwezig.
Wij begonnen heel scherp en fel, maar dat was maar goed ook want HSC ’21 D3 was niet naar Groenlo gekomen om de punten zomaar aan ons te geven. Na vijf minuten kreeg HSC een vrije trap op 18 meter van het doel. Deze vrijetrap werd heel goed in geschoten, maar Ruben te Woerd tikte de bal heel mooi uit de hoek weg. Wij kregen de betere kansen, maar tot scoren kwamen wij niet. Tot de tweeëntwintigste minuut Jordy Grave de bal in de korte hoek schoot. Door goed en geconcentreerd te blijven voetballen kregen wij meer grip op het spel. Met deze stand gingen wij ook de rust in. Na rust kregen wij ook weer de beter kansen, maar duurde het even voor de tweede goal viel. Het was Lino Kuipers die de bal voor de voeten kreeg en de bal in de rechter bovenhoek schoot. Het was wel een ontlading, want alle wisselspelers gingen het veld op om dit doelpunt mee te vieren. Door veel geklungel van HSC in de zestien lag de bal op de lijn en Joshua Wantia hoefde er alleen maar de voet er tegen aan te zetten en was het 3-0. Jordy Grave maakte er nog 4-0 van nadat hij een op een kwam te staan en het beheerst af ronde. Het hoogte punt van de wedstrijd was tien minuten voor tijd, Rens Wildenborg maakte zijn rentree. Hij heeft het hele voorjaar niet gekeept door een mindere periode. Het werd nog 4-1, maar dat mocht de pret niet drukken.
Na het laatste fluitsignaalbrak het feest los met champagne en de feestende selectie. Onze dank gaat uit naar de ouders die voor een roosje en een kampioensshirt hadden gezorgd.
Wij willen alle spelers Rens Ampting, Luc, Djordy, Jordy,Thije, Tjaard, Noud, Niek, Twan, Lino, Tijmen, Patrick, Joshua, Jorg, Rens Wildenborg en Ruben nogmaals bedanken voor hun inzet dit seizoen. Twee keer ongeslagen kampioen.
Ook willen wij iedereen bedanken die ons het hele seizoen gesteund hebben.