Nieuws van de beheersgroep kleding

01-08-2012

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn een aantal teams al weer begonnen met de trainingen en ook de keepers hebben goede handschoenen nodig om het doel te verdedigen....

Keepershandschoenen.
Ook dit jaar krijgen alle keepers van de jeugdteams de mogelijkheid om keepershandschoenen aan te schaffen bij Hans Rouwmaat.
De keepers van A t/m de D klasse mogen keepershandschoenen uitzoeken ter waarde van 30 euro (meer kosten zijn voor eigen rekening).
De keepers van E t/m de F klasse mogen keepershandschoenen uitzoeken ter waarde van 15 euro (meer kosten zijn voor eigen rekening).

Bij Hans Rouwmaat ligt vanaf woensdag 1 augustus een aftekenlijst klaar en ieder keeper kan dan zelf uitzoeken welke handschoen hij/zij wil.
Willen jullie de keepers dit doorgeven en vragen om hun naam in te vullen op deze lijst?
Van het hier bovenstaande is Hans Rouwmaat op de hoogte....

Uitgifte teamtassen senioren-/ en jeugdteams.
Op dinsdag 7 augustus ben ik vanaf 19.00 uur op het Grolveld om de teamtassen uit te delen. Vriendelijk verzoek aan jullie om zoveel mogelijk op deze avond te komen zodat de uitgifte in 1 avond afgehandeld kan worden.

Trainingspakken selectieteams.
De selectieteams hebben de trainingspakken ingeleverd en deze wil ik ook graag weer uitdelen. Ik heb een uitgiftelijst gemaakt en deze moet ingevuld worden.
Ik stel voor dat ik op een trainingsavond langs kom om de trainingspakken uit te delen zodat de betreffende speler een handtekening kan zetten op het formulier achter zijn/haar nummer (verantwoordelijkheid neer leggen bij de speler).

Met vriendelijke groeten,
Rita Arink
Coordinator beheergroepkleding S.V. Grol