MrLed nieuwe reclamebordsponsor

18-11-2012

Met de realisatie van het nieuwe dak van de tribune is de sv Grol ook weer een reclamebordsponsor rijker: MrLed.nl. Het zeer jonge bedrijf van Jos Porskamp, is een meerjarige verbintenis aangegaan met de s.v. Grol. Jos Porskamp is geen onbekende voor de s.v. Grol. Hij was van 2005 t/m 2010 Hoofd Opleiding en Vorming in Groenlo en verzorgde hij met zijn voetbalschool, die hij samen runde met Nico Verrips, de circuittrainingen van de E- en F-jeugd. In het verdere verleden was Jos speler van Grol 1 (hij debuteerde op 15-jarige leeftijd) en trainer van het eerste en succesvolle damesteam van de sv Grol. Zijn zoon Thomas speelt nu in Grol 1.

MrLed.nl is in 2010 opgericht en regelt alles op het gebied van LED-verlichting, van de LED lampen en toebehoren zelf, maar ook, samen met partners, het maken van een lichtplan, het geven van advies, en de installatie. Zowel voor particulieren als zakelijk. Hij is momenteel bezig om zijn eigen LED-lijn te realiseren. Hiervoor heeft hij o.a. een 1-jarige specialisten opleiding gevolgd aan het VentureLab van de Universiteit Twente. "Het grote voordeel van LED is de enorme energie besparing. En tegenwoordig is LED in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar."

Actie
Om de start van de sponsoring een feestelijk tintje te geven, heeft MrLED een actie voor alle Grolleden en hun gezinsleden. Bij de aankoop van iedere LED lamp of LED spot zal 1 euro naar de jeugdopleiding van de s.v. Grol gaan. De actie loopt t/m 31 december 2012. Voor acties van andere sponsoren ga naar:sponsoracties.


Jos Porskamp met MrLed.nl nieuwe reclamebord sponsor.