Ludieke kerstbomenactie Droom van een Boom steunt G-team van sv Grol

02-12-2012

Kerstboom verkoop vanaf de platte wagen door kerstmannen Mark Peters en Dirk Wolters aan huis geleverd!

Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 december tuft een antieke trekker met platte wagen vol geladen met kerstbomen door de Grolse straten. Mark Peters en Dirk Wolters hebben hun ‘arrenslee’ volledig in stijl aangepast, compleet met klanken van vrolijke kerstmuziek om fraaie kerstbomen aan huis te kunnen afleveren. Beide jongens hebben het idee opgepakt en de handen uit de mouwen gestoken om een fraaie partij kwaliteit kerstbomen in te kopen. Zowel de traditionele fijnspar als de Nordmann zijn in diverse maten verkrijgbaar.



"We hebben goed gezocht naar de juiste leverancier die ons de kwaliteit kon leveren die we zochten", aldus Dirk. "Daarnaast willen we het op een andere manier in de markt zetten dan gebruikelijk", vult Mark aan. "Mensen vinden het lastig om met de boom te sjouwen waarbij de auto vaak vol naalden en zand komt te zitten". "Wij brengen ze dan ook compleet in kerststijl bij de mensen thuis!'

"Kerst is toch een van de gezelligste tijden van het jaar, daarom moet het kopen van de boom ook een feestje zijn", vervolgt Dirk. Om mensen niet teleur te stellen kan er ook in de voorverkoop besteld worden. Dit scheelt in prijs en je weet zeker dat je een fraaie boom hebt.

De keus is groot: 2 soorten in diverse maten maken het kiezen gemakkelijk. In de hal van sportpark Den Elshof en op de tennisbaan kunnen mensen intekenen en steunen daarmee bovendien het G-team van sv Grol.
Mark; "Dit vonden we een leuk doel, we voetballen beide bij deze club en dat maakt de link natuurlijk gemakkelijk."

"Het G-team, voor mensen met een beperking, is pas opgericht en kan goed een steuntje in de rug gebruiken". Dirk; "We hebben ons idee bij Natascha Dankbaar, coördinator van het G-team neergelegd, die zeer enthousiast reageerd."

Mark; "Door een deel van de opbrengst af te staan aan een goed doel proberen we inhoud te geven aan het sociale aspect van onze actie en dat past bovendien helemaal in de kerstgedachte."

De eerste stappen naar verantwoord ondernemerschap zijn gemaakt. Deze jongens hebben er in ieder geval veel zin in en weten zich gesteund door het sympathieke gebaar dat ze maken richting het G-team.

Voor meer informatie facebook.com of mail kerstbomenactie@hotmail.com of bel Mark 06-30153519 of Dirk 06-14602408