SV Grol start met peutervoetbal

18-12-2012

Vanaf 8 januari as. is het voor jongens en meisjes mogelijk om al vanaf 2,5 jarige leeftijd te beginnen met voetballen bij s.v. Grol. Hiervoor is een samenwerking opgestart met turnvereniging Rap en Snel. Bij voldoende deelname zal er direkt gestart worden.

De kinderen zullen een keer per week in de zaal trainen en een keer per week op het voetbalveld.



Onder leiding van Rap en Snel trainers zullen de kinderen op zaterdagochtend in de gymzaal oefeningen doen die hen spelenderwijs voorbereiden op het voetbalspel. Daarnaast zal ook een keer in de week op woensdag middag van 16.00 tot 16.30 uur onder leiding van trainers van de s.v. Grol op het kunstgrasveld op een speelse manier gevoetbald gaan worden.

Kinderen worden lid van de s.v. Grol en betalen € 9,- contributie per maand. Het peutervoetbal is bestemd voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Vanaf 5 jarige leeftijd stromen de kinderen dan automatisch door naar de F-pups die trainen op zaterdagochtend.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Caron Porskamp van Rap en Snel of Peter Wolberink van s.v. Grol.

Caron Porskamp: info@rap&snel.nl / tel 468754
Peter Wolberink: p.wolberink@upcmail.nl / tel 466078

Direct aanmelden kan natuurlijk ook. Neem hiervoor per e-mail contact op met het secretariaat van het jeugdbestuur van de SV Grol: jeugdsvgrol@gmail.com (o.v.v. Peutervoetbal)