Grol F4 en Grol D3 Kampioen

20-11-2005

Grol F4 mocht als eerste jeugdteam van de sv Grol de kampioensvlag gaan hijsen. En dat nog wel in Lichtenvoorde. Tegen Longa '30 F9 werd in de vroege ochtenkou een zwaarbevochten overwinning behaald. In de aanwezigheid van ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's werd de spanning er tot de laatste minuut ingehouden. Grol F4 won uiteindelijk met 4 - 3 en behaalde daarmee de kampioenstitel.
 

Grol F4 onder leiding van Geert Jan Stokkers, Lennart Walterbos en Christian Pillen en de spelers Bas Lurvink, Sten Heming, Sander Blokhorst, Tjeu Stokkers, Quint Veld, Noud Nienhuis, Barend Soer, Jamie Pos en Matijs Arink.

 
Grol D3 speelde thuis tegen Winterswijk D1. Grol D3 had nog geen enkel punt verloren en had vandaag ook de volle overwinning nodig om de titel te bemachtigen. Al in de eerste minuut werd de score geopend en dit was al een voorteken voor een fantastische show waarin de middenmoter Winterswijk met maar liefst 8 - 0 werd verslagen. Het publiek werd getrakteerd op mooie aanvallen en schitterende doelpunten. Maar D3 trakteerde met name zichzelf met het behaalde kampioenschap. Een zeer goede prestatie in deze klasse met veel D1 en D2 elftallen.


Grol D3 onder leiding van Stef Oldenkotte, Bert Franssen en Wesley Helmers en de spelers Tim Mentink, Pascal Lageschaar, Jeffrey Kolkman, Bob Meuleman, Edgar Walterbos, Christian te Broeke, Bram Penterman, Jesper Franssen, Jesse Giesen, Bram Reijrink, Thomas Bos, Robin Brockötter, Tim Rotink, Daniel Platter en Siebe ten Have.

 
Beide teams ontvingen uit handen van het jeugdbestuur de felbegeerde kampioensbeker en in het clubhuis van de sv Grol werd natuurlijk nog een groot feest gevierd.
Grol D3 en Grol F4 van harte gefeliciteerd!