De Graafschap voetbalweek in de carnavalsvakantie

12-02-2014

Heb jij een Blauw-Wit hart en heb jij altijd al eens willen weten hoe het voelt om een Superboer te zijn? Dan is dit je kans. Tijdens een De Graafschap Voetbalweek ben jij namelijk voor even onze sterspeler. De man om wie het allemaal draait. De hoop van de Achterhoek en voor even en wie weet voor altijd een echte Superboer. En wie wil dat nou niet...? Wil jij d’ran van 3 t/m 7 maart, klik dan hier om in te schrijven.

Tijdens een De Graafschap Voetbalweek draait het maar om één ding. Voetballen, voetballen en nog eens voetballen. En natuurlijk heel veel plezier maken maar wel met een vast omlijnd idee erachter. Onze eigen officiële De Graafschap trainers willen jou namelijk elke dag weer nieuwe dingen leren en een betere voetballer van je maken. Ze willen jou met hart en ziel laten beleven hoe het voelt om een Superboer te zijn. Om te trainen als een echte prof en elke dag weer alles te geven wat je in je hebt. En wie weet speel jij binnenkort dan wel op de Vijverberg…

Deelname aan onze De Graafschap Voetbalweek (3 t/m 7 maart) is ook per dag mogelijk. De trainingen op het trainingscomplex van De Graafschap, de Bezelhorst, beginnen iedere dag om 9.00 uur (kinderen kunnen vanaf 8.30 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Om 15.00 uur is het weer afgelopen. Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma.

Kosten:
1 dag: € 75,-
2 dagen: € 130,-
3 dagen: € 180,-
4 dagen: € 220,-
5 dagen: € 250,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een De Graafschap tenue (niet het officiële!), een kaartje voor een wedstrijd en een Certificaat van deelname. Een tenue bestaat uit shirt, broekje en kousen. Wil jij voor één of meerdere dagen tot onze blauw-witte familie behoren, schrijf je dan hier in:
www.elfvoetbalkampen.nl