Blue4You nieuwe kledingsponsor

26-02-2014

Blue4You nieuwe kledingsponsor voor Grol C2 en Grol meisjes D1.

Sedert maandag 27 januari jl. is Lichtenvoorde een belangrijke voorziening rijker. In het leegstaande pand in de Rapenburgsestraat, waarin voorheen een filiaal van DA Drogisterij was gevestigd, bevindt zich thans Zonnestudio Blue4You. Een initiatief van het echtpaar Giuseppe en Ruth Rijksen, dat geleid heeft tot een ultramoderne van alle voorzieningen en gemakken verrijkte zonnestudio.


Grol C2

Het resultaat mag er zijn. Het totaal ziet er bijzonder strak en modern uit. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan mooie tinten, kwaliteit van de apparatuur en bovenal hygiëne. Er zijn liggende en staande zonnebanken, waaronder een supermoderne Q 4 Collageen bank, Solarchair gezichtbruiner en de Spray tanning. Zonnestudio Blue4You is op iedere dag van de week geopend en dus ook op de zondag.


Grol Meiden D1

Op zaterdag 1 Februari waren Giuseppe en Ruth Rijksen aanwezig op het sportpark Den Elshof om het kledingcontract te ondertekenen voor Grol C2 en Grol meisjes D1. Tevens werd er een foto gemaakt met C2. Grol C2 speelde thuis in hun prachtige tenue met de nieuwe sponsor erop tegen KSH C1. Grol C2 heeft de wedstrijd gewonnen. Zaterdag 22 februari werd de foto gemaakt met Grol meisjes D1. Giuseppe en Ruth hebben samen 4 kinderen die allen voetballen bij de sv Grol. Sinds kort is Giuseppe ook trainer/leider bij de F-pups.