LBA Projectbureau Sponsor van de Week

25-03-2015

De s.v. Grol heeft een groot aantal sponsoren. Deze maken het mede mogelijk dat we als vereniging onze leden een prachtige sportaccommodatie kunnen aanbieden, evenals een goede begeleiding en opleiding, dat alles goed georganiseerd is tijdens de trainingsavonden en wedstrijddagen en daarnaast ook nog eens diverse sociale activiteiten kunnen organiseren. Om deze sponsoren, groot en klein, extra in de schijnwerpers te zetten en te bedanken zijn we als s.v. Grol gestart met het item "Sponsor van de week".

Deze week is sponsor van de week: LBA Projectbureau.

Aan het woord: Erik Schuurmans

mede namens compagnon Nico Rolink

Wat sponsort LBA Project bureau bij de s.v. Grol?

We sponsoren het Internationale Marveldtoernooi, hebben twee reclameborden langs het Hoofdveld en een advertentie in het clubblad.

Wat doet LBA Projectbureau?

LBA Projectbureau is een complete innovatieve partner voor uw bouwkundige, civieltechnische en landmeetkundigeprojecten. Een specialist die vertrouwd is met de nieuwste (3D)technieken, kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

LBA CIVIEL is een toonaangevende, onafhankelijke speler op het terrein van de civieltechnische voorbereiding en begeleiding van projecten. Gemeenten en projectontwikkelaars brengen steeds vaker het volledige traject onder bij LBA Projectbureau.

LBA BOUW neemt de maatbeheersing voor rekening en voorkomt zo faalkosten en kostbare vertragingen. Ook ver­zorgen we de complete bouwaanvraag: van het ontwerp tot het toetsen aan de vigerende eisen.

LBA GEODESIE. Vakmensen leggen met moderne apparatuur de GEO-informa­tie vast. Hiermee zorgen ze voor een stevig fundament en worden faalkosten op voorhand geminimaliseerd. LBA Project­bureau is absolute specialist in detail- en DTM-metingen.

LBA 3D SCANNEN. LBA’s 3D scanner brengt gebouwen, straten, kunstwerken, machines, voertuigen en onderdelen gedetailleerd in beeld. Het 3D model vormt vervolgens de perfecte basis voor teke­ningen en 3D visualisaties.

Zie bijvoorbeeld: http://www.svgrol.nl/over-sv-grol/accommodatie

Wat is de binding van het bedrijf of je zelf met de s.v. Grol?

De binding is begonnen doordat ik op negenjarige leeftijd lid ben geworden van deze mooie club en inmiddels nog steeds twee helften in het negende speel. (1e/2e helft en… de 3e helft). Doordat ik in 1998 met mijn compagnon, Nico Rolink, het bedrijf ben gestart zijn wij ook als sponsor betrokken bij de club.

Waarom sponsor je de s.v. Grol?

Clubliefde is het belangrijkste motief. 

Speciale herinnering aan de s.v. Grol?

Dat zijn er heel veel. Het feit dat ik al ruim 40 jaar lid ben van de club zegt denk ik wel genoeg.  Ik heb wat dat betreft heel veel hoogte punten meegemaakt maar helaas ook dieptepunten, waarbij  ik dierbare (vrienden)leden heb verloren.

Heb je nog suggesties of tips voor de s.v Grol?

De s.v. Grol heeft alles prima gorganiseerd, waarbij veel vrijwilligers betrokken zijn en zich betrokken voelen. Ik denk dat, dat de kracht is van de club. Niemand is belangrijker dan de club! Dat zal de club altijd moeten uitstralen en nastreven.

Contactgegevens:

Website: www.lbaprojectbureau.nl

Facebook: https://www.facebook.com/pages/LBA-Projectbureau/308471675876218?ref=br_tf

Google+: LBA Projectbureau Groenlo