Sponsoractie Hello World

08-04-2015

Vanaf heden is het mogelijk voor sponsoren om acties voor de s.v. Grol of voor s.v. Grolleden te promoten. Deze sponsoracties zijn terug te vinden in het menu aan de rechterkant van deze pagina. Heb je als sponsor van de s.v. Grol ook een actie, stuur een e-mail naar info@svgrol.nl .

De eerste die hier gebruik van maakt is HelloWorld. HelloWorld is een onafhankelijke glasvezelvergelijker die het beste pakket voor je uitzoekt.

Beste leden, vrienden en familie van SV Grol.

Wij hebben op dit moment een actie met HelloWorld. Sta jij op het punt om over te stappen of wil je wel eens vergelijken of je niet te veel betaalt voor je glasvezelpakket doe dit dan via onze site, want als je dit via ons doet krijgen wij hier een vergoeding van € 35,- voor. Als jij je afvraagt waarom via HelloWorld en niet rechtstreeks bij de provider zelf hebben wij hier het antwoord: Bij HelloWorld kun je alle abonnementen en pakketten vergelijken en heb je ook nog eens gegarandeerd de goedkoopste jaarprijs van Nederland. Dus wil je overstappen of gewoon even kijken of je niet te veel betaald doe dat dan via de SV Grol/ HelloWorld banner of klik op deze link: HelloWorld s.v. Grol

Vergelijken kan geen kwaad, en wij weten bijna zeker dat je goedkoper uit bent!