Interessante lezingen door Marant

18-04-2015

De s.v. Grol vindt begeleiding van jeugdleiders, trainers en ouders belangrijk. Hiervoor is sinds dit seizoen de Kaderschool s.v. Grol opgericht. Met als hoofdsponsor Unive Oost. Vanuit de kaderschool worden diverse activiteiten georganiseerd

Op vrijdag 17 april was er een interessante presentatie van en discussie geleid door Jojanneke van de Kuilen van het bedrijf MARANT. Over gedragsvarianten van jeugdspelers en hoe hier als leider en trainer mee om te gaan. Diverse handige tips werden er gegeven: "Zoek de Pippi in elk kind", "Geef korte heldere instructies", "Beloon positief gedrag, negeer negatief gedrag", "Betrek ouders er bij", "Zorg voor motivatie".

Later op de avond was er een ouderavond. Wederom een interessante presentatie van en discussie geleid door Jojanneke van de Kuilen van het bedrijf MARANT. Over gedrag van ouders richting kind. Wederom diverse handige tips: "Alles wat je aandacht geeft groeit", "Geef feedback via het ik-principe" en "Oordeel het gedrag en niet het kind als persoon".

Een mooie en leerzame activiteit in het kader van de Kaderschool. Jammer was de lage opkomst voor beide onderdelen.